ISMERKEDJ!
Csak nem tudod hogyan? itt olvashatsz egy-két trükköt.

1. Baráton keresztül
Ha egy barátod haverja írtóra megtetszett, de túl durva volna, ha csak úgy minden előzmény nélkül megpróbálnád meghódítani.
A MÓD:
Ha legközelebb összeröffenést szerveztek a haverokkal, említsd meg a cuki pasi barátjának, mi lenne, ha azt a bizonyos srácot is meghívnátok. Elvégre olyan szimpatikus. Amikor társaságban taliztok, már könnyű a dolgot, hiszen ismeretlenként megpróbálhatsz közelebb kerülni hozzá. Így hamar kiderül, valóban kell-e neked.

 

2. Egy bulin
A megszokott partiarcok között, egy új, titokzatos srác bukkan fel...Meg kellene tudni hova jár, és egyjátalán ki ő.
A MÓD:
Egészen egyszű lesz vele megismerkedned: ,, felejtsd,, rajta a pillantásodat. Miután megbizonyosodtál róla, hogy ő is észrevett, menj oda hozzá, és próbáld felderíteni miért olyan ismerős. (Nyilván nem az -de így sok mindent megtudhatsz róla.) Olcsó trükk? Lehet - de írtó hatásos!

 

3. Cuki szomszéd

Egy édes új szomszéd érkezett, vagy éppen a régi cingár kisfiú került más megvilágításba a két hónapos nyári edzőtábor áldásos hatásának köszönhetően? És nem veled jár? Tarthatatlan!
A MÓD:
Ha új a szomszéd srác, akkor egyszerűen ajánld fel neki, hogy elkalaúzolod a környéken. Amennyiben bejössz neki, minden megy, mint a karikacsapás. Ha régi szomszéd a kicsike, akkor elég ha nosztalgiázós hangulatba kerülsz, és feleleveníted a régi, hógolyózós szép időket. :)

..............................................................................

Free cursors for MySpace at www.totallyfreecursors.com!
Oldalmenü
Szavazás
Legyen háttérzene?
Igen
Ne!